Opiskele soittoa ja laulua Rockway-musiikkikoulussa

Rockway-verkkokurssien avulla voit opiskella soittoa, laulua ja äänittämistä olit sitten aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt soittaja. Tarjolla on 69 videokurssia eri aihepiireistä, kitaransoitosta laulutekniikkaan. Käytössäsi ovat myös metronomi ja viritin sekä mahdollisuus äänittää itseäsi. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä.

Opiskele musiikkia alkeis- tai jatkokursseilla

Jokainen kurssi sisältää useita video-oppitunteja. Kursseja on tarjolla seuraavista aihepiireistä: kitara, basso, rummut, koskettimet, laulu, äänitys, ukulele, cajón, huuliharppu, Sävelkello ja DJ-toiminta. Tarkemman kurssitarjonnan löydät Rockwayn sivustolta.

Rockway-verkkokursseja voi käyttää kaikilla yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Kursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, mutta välineet (metronomi, viritin ja äänitä itseäsi) toimivat ainoastaan tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti.

Tiesitkö, että kirjastosta voi myös lainata soittimia? Löydät ne tekemällä Helmet-haun sanalla soittimet. Rajaa aineisto soittimiin valitsemalla Aineisto-kohdan alta Esine.

Lainaa ja varaa kursseja

Kirjaudu Helmetin Rockway-kokoelmaan kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla.

Jokaisesta kurssista on 1-3 yhtäaikaista lainausoikeutta. Lainaa kurssi painamalla Lainaa-painiketta. Ensimmäisellä lainaus- tai varauskerralla sinua pyydetään antamaan yhteystietosi.

Kurssien laina-aika on 7 vuorokautta. Jos haluamasi kurssi on jo lainassa, voit varata sen painamalla Liity jonoon -painiketta. Jos et enää tarvitse lainaamaasi kurssia, palautathan sen, jotta muutkin pääsevät opiskelemaan.

Pääset kirjautumaan ulos painamalla Takaisin Helmet -linkkiä. Tämän jälkeen valitse "Kirjaudu ulos" ja sulje lopuksi selaimen ikkuna.

Ongelmatapauksissa, kuten esimerkiksi jos olet saanut uuden kirjastokortin etkä pääse siksi kirjautumaan, ota yhteyttä Rockwayn tukeen osoitteessa tuki@rockway.fi  tai osoitteeseen hki.ekirja@hel.fi.

Kuva: Rockway Oy