Kuuntele maailmanmusiikkia Naxos Music Library Worldissa

Naxos Music Library World on maailmanmusiikkiin erikoistunut verkkopalvelu. Tutustu uuteen musiikkiin tai kuuntele etnosuosikkejasi helposti tietokoneella tai mobiililaitteella.

Naxos Music Library World tuo ulottuvillesi laajan valikoiman musiikkia yli 150 maasta. Kokoelmassa on noin 200 000 kappaletta yli 32 000 artistilta, ja tarjontaa täydennetään jatkuvasti. Palvelu sisältää muun muassa Smithsonian-instituutin oman Smithsonian Folkways -levy-yhtiön kaikki levyt.

Kirjaudu Naxos Music Library Worldiin

Ohjeita palvelun käyttöön

Voit käyttää Naxos Music Library Worldia tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi. Suosittelemme käyttämään uusimpaan versioon päivitettyä selainta. Tarkemmat järjestelmävaatimukset löydät kirjautumissivulta tai Music Library Worldin FAQ-osiosta.

Kirjautumiseen tarvitaan Helmet-kirjastokortti. Syötä kirjastokortin numero ilman välilyöntejä ja klikkaa Login-painiketta. Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena enintään 10 käyttäjää. Kun lopetat kuuntelun, muista kirjautua ulos, jotta seuraava kuuntelija pystyy kirjautumaan palveluun.

Muista myös pääosin klassista musiikkia tarjoava Naxos Music Library, jazziin erikoistunut Music Library Jazz sekä musiikkitaltiointeja ja dokumentteja sisältävä Video Library. Lisää tietoa muista Naxos-palveluista.