Kuuntele jazzia Naxos Music Library Jazz -verkkopalvelussa

Naxos Music Library Jazz on verkossa käytettävä jazzmusiikin kokoelma, josta löytyy yli 200 000 kappaletta.

Naxos Music Library Jazzin kokoelmassa on valikoima jazzia eri aikakausilta sekä suurilta että pieniltä levy-yhtiöiltä. Levymäärä palvelussa kasvaa säännöllisesti. Palvelun äänenlaatu on lähes CD-levyn tasoa.

Voit hakea musiikkia esimerkiksi esittäjän tai kappaleen nimellä sekä selata sisältöjä levy-yhtiön, esittäjän, säveltäjän tai genren mukaan.

Kirjaudu Naxos Music Library Jazziin

Ohjeita palvelun käyttöön

Kirjaudu palveluun Helmet-kirjastokorttisi numerolla. Syötä numero ilman välilyöntejä ja klikkaa Login-painiketta.

Palvelussa voi olla yhtäaikaisesti kirjautuneena enintään 10 käyttäjää. Kun lopetat kuuntelun, muista kirjautua ulos, jotta seuraava kuuntelija pystyy kirjautumaan palveluun.

Voit käyttää palvelua tietokoneesi tai mobiililaitteesi selaimella, jossa on Flash-tuki. Suosittelemme käyttämään uusimpaan versioon päivitettyä selainta. Tarkemmat järjestelmävaatimukset löydät kirjautumissivulta tai Naxos Music Library Jazzin FAQ-osiosta.

Palvelulla on myös oma sovellus NML Jazz. Katso ohje sovelluskäyttöön.

Palvelussa on mahdollista luoda omia soittolistoja. Ensin täytyy kirjautua erikseen henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka voi luoda Playlists-välilehden kohdassa Sign up. Sama soittolistatunnus toimii klassisen musiikin Naxos Music Library -palvelussa sekä Naxos-sovelluksissa.

Muista myös pääosin klassista musiikkia tarjoava Naxos Music Library ja maailmanmusiikkiin erikoistunut Music Library World. Lisää tietoa muista Naxos-palveluista.