Muusikoiden kirjasto


Helmet-kirjastot tarjoavat monipuolisia palveluita muusikoille ja musiikista kiinnostuneille. Kirjastoissa voi harjoitella ja lainata soittimia, soittaa ukulele-ryhmässä, laulaa, oppia äänittämistä ja studiotaitoja, äänittää demon, esiintyä musaklubilla ja tehdä bändipaitoja ja julisteita. Pyrimme seuraamaan aikaamme ja päivittämään palveluitamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Tervetuloa muusikoiden kirjastoon!


Soittimien lainaus ja soittohuoneet
Jos haluat kokeilla soittamista niin soittohuoneissa voit soittaa musiikkia soittimesta ja tyylilajista riippumatta, vain mielikuvitus on rajana. Eri kirjastoissa on monipuolinen valikoima soittimia kirjastotiloissa käytettäväksi tai kotilainaan. Kirjastosta riippuen löytyy mm. sähkökitara, sähköbasso, akustinen kitara, kosketinsoitin ja sähkörummut soittokäyttöön.

Äänitä demo studioissamme
Äänitysstudioissamme voit äänittää demon yhdessä bändisi kanssa tai yksin. Annamme perusopastuksen studion käyttöön, jonka jälkeen voit työskennellä studiossa itsenäisesti. 

Esiintymään kirjastoon
Jos haluat esiintymiskokemusta ja musiikkisi kuuluville, tule esiintymään kirjastoon. Tervetulleita esiintymään ovat niin aloittelevat bändit ja lauluntekijät kuin jo enemmän esiintymiskokemusta omaavat muusikot ja kokoonpanot.

Keikkajuliste
Keikkajulisteita voit suunnitella ja printata Sellon kirjaston Pajan kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe CC) ja julistetulostimella. Maksimikoko on A2 ja julisteita voi printata max 5 per bändi.

Bändipaidat
Voit suunnitella kirjastossa bändillesi oman logon ja painaa oman bändipaidan. Sellon kirjaston Pajan vinyylileikkurilla leikataan tarroja tai lämmönsiirtokalvoja jotka painetaan lämpöprässillä puuvilla- tai pellavakankaisiin. Omat paidat mukaan.

Badget
Keskustakirjasto Oodin Kaupunkiverstaassa voit tehdä bändibadgeja ja muita rintanappeja.


Soittimet, soittohuoneet, studio- ja esiintymistilat​

Kirjaston musiikkitarjonta: helmet.fi/musiikki