Kotikirjasto Vantaalla

Vantaan kotikirjasto tuo kirjaston kirjoja, äänikirjoja tai vaikka elokuvia kotiin ilman maksua!

Kotikirjasto-palvelu

Vantaan kaupunginkirjasto tuottaa Kotikirjasto-palvelua yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin ja muiden vapaaehtoistyötä tekevien kanssa. Vantaalla ei ole kirjaston omaa kotipalvelua, mutta kirjaston palveluja on mahdollista saada kotiin vapaaehtoisten toimittamina. Kotikirjasto-palvelu on tarkoitettu kaikille vantaalaisille, jotka eivät korkean iän, sairauden tai vamman takia voi itse asioida kirjastossa. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Jos olet kiinnostunut toimimaan Vantaan kotikirjaston vapaaehtoisena, voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös täyttää vapaaehtoistoiminnan ilmoittautumislomakkeen

Kirjaston kotipalvelu venäjäksi

Venäjänkielisen kirjaston kotipalvelu palvelee venäjänkielisiä asiakkaita koko Helmet-alueella. Lisätietoja venäjänkielisestä kotipalvelusta.

Joustoasiakkuus

Kotipalvelun vaihtoehtona on joustoasiakkuus, mikä tarkoittaa, että voit valtuuttaa jonkun muun hoitamaan kirjastoasioinnin puolestasi. Jos sinulla tai läheiselläsi on jokin sairaus, vamma tai muu este henkilökohtaiselle kirjastokäynnille, voitte hakea joustoasiakkuutta.

Ilmoittautumislomake joustoasiakkaaksi (PDF).

Vantaan Kotikirjasto-palvelun yhteystiedot

Vantaan Kotikirjasto-palvelu
Puhelin: 050 302 8449 (ti - to klo 9-16)
Sähköposti: kotikirjasto@vantaa.fi